Astra Coupé Club

Forum Polskiego Klubu Astry Coupe
Teraz jest 1 grudnia 2022, o 11:08

Strefa czasowa: UTC + 1


Regulamin działu


Dyskusje na temat elektryki. Tematy Car Audio, Navi, Video itp. omawiane są w innym dziale.

  1. Zanim otworzysz nowy wątek użyj szukajki.
  2. Nie wrzucaj linków do aukcji.



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 października 2017, o 12:24 
Offline

Dołączył(a): 22 sierpnia 2016, o 15:55
Imię: Bartek
Silnik: Z22SE
Po remoncie silnika jest problem z odpaleniem, pompa nie jest załączana, iskra nie występuje.. Nie da połączyć się z ecu, po przekręceniu na zapłon włącza się wentylator przedni chłodnic, świeci się kontrolka kontroli trakcji, a check zamiast normalnie świecić, tylko się lekko żarzy( pozostałe kontrolki w porządku). Podejrzewam jakiś problem z masą. Jakieś porady?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 października 2017, o 16:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 marca 2012, o 21:45
Lokalizacja: W-wa/Legionowo
Imię: Mirek
Silnik: Z22SE
cewkę sprawdź, kiedyś miałem taki objaw jak jej nie podpiąłem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Regulamin Forum Astra Coupe Club
Created by Titleist & Coube    Managed by Astra Coupe Club Team
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL